Spring naar de content

Keith Bakker mag brommen

De Amerikaans-Amsterdamse verslavingsgoeroe, ex-junk en fervent vrouwenliefhebber Keith Bakker moet zich vandaag komen melden op het politiebureau. Hij zou namelijk diverse al dan niet minderjarige cliënten hebben misbruikt en verwacht wordt dan ook dat ome Keith onmiddellijk in de boeien wordt geslagen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Hoewel er inmiddels zo’n tien dames aangifte tegen de 50-jarige therapeut hebben gedaan, blijft Bakker volhouden dat hij zich enkel van een onconventionele werkwijze bedient. Tuurlijk, ze bleven weleens een nachtje slapen, maar daar bleef het dan ook bij, aldus Bakker. Zijn patiënten claimen echter dat er meer gebeurde en dat Bakker onder meer vrolijk langs allerlei pornokanalen zapte. Anderen reppen van verkrachting.

Bakkers afkickkliniek Smith & Jones is inmiddels failliet, net als zijn commerciële verslavingskliniek Mountain Top Holding bv, de moedermaatschappij van de afkickklinieken van Keith Bakker – alle geruchten omtrent zijn seksuele escapades hebben de zaken bepaald geen goed gedaan. In december al liet de NCRV weten geen gebruik meer te willen maken van de diensten van Bakker, die als presentator en ervaringsdeskundige optrad in het tv-programma Family Matters. Sindsdien is het alleen maar bergafwaarts gegaan.

Nu is het afwachten of hij daadwerkelijk komt opdagen bij het politiebureau. Mocht dat uitblijven, dan wordt er een arrestatiebevel uitgevaardigd. Overigens wordt Bakker bijgestaan door advocaat Bram Moszkowicz.

UPDATE, 11.03 uur – Keith Bakker bij Pauw en Witteman gisterenavond.
<embed src=”http://pauwenwitteman.vara.nl/typo3conf/ext/vara_flashplayer/player/player.swf” AllowScriptAccess=”always” width=”410″ height=”320″ bgcolor=”262626″ allowfullscreen=”true” flashvars=”config=http://pauwenwitteman.vara.nl/index.php%3Fid%3D1548%26type%3D9010%26tx_varaflashplayer_xmlgenerator%5Bconfig%5D%3D9252%26tx_varaflashplayer_xmlgenerator%5Bembed%5D%3D1%26cHash%3Dd16754d1e1b6118898af52d64c127af2″ ></embed>