Spring naar de content

Twitteren op je 69ste

Het zal u niet ontgaan zijn dat dat vermaledijde Twitter steeds populairder wordt. Vijf maanden geleden besloot de 69-jarige vader van HP/De Tijd-redacteur Mark Traa óók te gaan twitteren. "Hij doet alles wat hij vóór zijn cyberleven ook deed. Hij ziet er niemand minder om. Het verschil is dat hij nu schaterend Twitter-berichten zit voor te lezen aan mijn moeder, die het allemaal best vindt."

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Oud-autohandelaar Leo Traa zit nu dus een klein half jaar op het illustere microblog. Regelmatig staat het Twitter-scherm van zijn pc open wanneer junior het ouderlijk huis bezoekt. "Ik lach me kapot," aldus de oude Traa. Maar het is niet alleen maar lol: laatst kon hij niet op de titel komen van een liedje in een reclamespot. Na een oproepje onder zijn volgers wist hij het binnen vijf minuten. En hij blijkt rustig tweets te versturen naar de plaatselijke politie wanneer er weer eens te hard wordt gereden in de straat.

Enfin, het hele verhaal leest u in HP/De Tijd deze week. We zitten ook op Twitter overigens. Maar hoe zit het met u? Heeft u twitterende (groot)ouders? Twittert u zelf? En belangrijker: voegt Twitter wat toe aan uw leven?

[[ poll uid=433 ]]

Onderwerpen