Spring naar de content

Bin Laden had hulp nodig

Het is natuurlijk makkelijk praten nu de man dood is, maar er gáán geruchten dat de onlangs opgespoorde, uitgerookte en omgelegde terroristenleider Osama bin Laden moeite had ‘hem omhoog te krijgen’. Nadat OBL’s huis van boven tot onder binnenstebuiten is gekeerd, kwam namelijk een potje Avena-siroop boven drijven, dat ook wel bekendstaat als natuurlijke viagra.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Roddel en achtklap van de bovenste plank uiteraard, maar het is wel verdomd interessant wat ’s werelds meest vervloekte man in zijn ‘vrije’ tijd allemaal uitspookte en hoe hij zijn dode uurtjes vulde – in acht nemend dat Bin Laden de laatste vijf jaar zijn huis compound niet één keer uit is geweest, en een PlayStation is nu eenmaal niet gevonden. En dan blijkt ‘het monster van 9/11’ opeens een opvallend menselijke man die ook zo zijn behoeftes heeft.

Avena-siroop zorgt zogezegd op natuurlijke wijze voor een potentieboost, en die kon OBL wel gebruiken met meerdere (veel jongere) vrouwen in huis. En hoewel Bin Ladens gezondheid de laatste jaren vaak het middelpunt van discussie is geweest (hij zou bijvoorbeeld zijn nieren dagelijks moeten dyaliseren nadat iemand hem heeft geprobeerd te vergiftigen) hebben de dames inmiddels laten weten dat Osama in topconditie was. Zo blijkt maar weer…

Onderwerpen