Spring naar de content

Atheïst past in de eindtijd op huisdieren van christenen

Atheïsten en christenen maken soms ruzie met elkaar om de domste dingen. Met name de vraag: bestaat Hij? Leidt tot verhitte discussies die nooit ergens naar toe gaan. Dat het ook anders kan, bewijst Bart Centre. Deze atheïst biedt nu een huisdierenoppasservice aan voor de eindtijd.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Redactie

Voor slechts 135 dollar belooft Bart Centre voor je huisdier te zorgen mocht Jezus binnen 10 jaar daadwerkelijk naar de aarde afreizen voor zijn laatste wereldwijde tournee. “Ik doe dit niet om een statement te maken,” bezweert Centre, “ik doe dit om geld te verdienen.”

Centre heeft naar eigen zeggen een team van zondige atheïsten klaar staan die binnen 24 uur alle verzekerde huisdieren in de Verenigde Staten kunnen ophalen. Hierna zullen ze geadopteerd worden door een liefdevol atheïstisch gezin om daar hun laatste dagen te slijten.

De atheïst geeft toe dat het voor de huisdierenbezitters die naar de hemel gaan moeilijk is te controleren of hij daadwerkelijk de dieren komt ophalen. “Wij stellen dan ook voor dat onze klanten een Jood, moslim, hindu of heiden vriend aanwijst die de volmacht heeft over het dier.”