Spring naar de content

Mladic nu ook vergeleken met Ron Boszhard

Arme Ratko Mladic. Eerst noemt het trio Heertje, Manuel & Grunberg hem in één adem met Geert Wilders en nu wordt de Bosnisch-Servische ex-legerleider in de VARAgids ook al vergeleken met TROS-presentator Ron Boszhard. (Klik [[popup file=”2011-06/ronmladic_1.jpg” description=”hier” alt=” ” align=”inline” ]] voor groot beeld.)

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

In de rubriek LUCKYTV (inderdaad, die van De Wereld Draait Door) staat Boszhard afgebeeld als Mladic. Het bijschrift luidt: “Ik wilde graag een keer als oorlogsmisdadiger op de foto. Ik had zelf nog nooit van die man gehoord, maar ik zag hem vandaag op tv omdat hij was gearresteerd in Tsjechië of zoiets, en ik vond het wel een geinig hoedje.” Vooral de manier waarop de presentator het bericht lijkt af te sluiten – handtekening met [[popup file=”2011-06/schermafbeelding-2011-06-01-om-3.45.54-pm.png” description=”smiley” alt=” ” align=”inline” ]] – maakt de grap compleet.

Ook Boszhard kon de fotobewerking niet waarderen. Hij ‘onderzoekt de juridische mogelijkheden‘, zo meldt De Telegraaf.

Zie ook:
Maker Ron Boszhard-persiflage: ‘Hij wordt een terugkerend typetje’
Twitter Top 8: Ron Boszhard


Onderwerpen