Spring naar de content

The Weiner-Doll

Anthony Weiner, het Amerikaanse Congreslid dat per ongeluk een foto van zijn [[popup file=”2011-06/afbeelding-18.png” description=”fallus in erectiestand” alt=” ” align=”inline” ]] en zijn ontblote bovenlichaam verstuurde naar al zijn volgers op Twitter en binnen mum van tijd wereldnieuws werd, is vanaf nu verkrijgbaar als pop. Via de webshop van speelgoedfabrikant Herobuilders te bestellen: voor de standaard Weiner-Pop betaal je 39,95 dollar, voor de 18+ versie (die voorzien is van een extra ‘feature’) 49,95 dollar.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Weiner heeft lange tijd volgehouden dat zijn Facebook en Twitter accounts waren gehackt. Maar nadat de vrouwen met wie hij seksueel getinte gesprekken voerde via internet, in de media hun verhaal deden, moest hij wel opbiechten. De foto van zijn geslachtsdeel was bedoeld als privé-sms maar kwam in plaats daarvan terecht op Twitter. Modern communicatie foutje. De burgemeesterspost van New York die in 2013 vrijkomt, en waarvoor hij als gedoodverfde winnaar naar voren werd geschoven, kan hij op zijn ontblote torso schrijven. Liefhebbers van Weiner kunnen wel met hem spelen.