Spring naar de content

Buzz-top-3: Mathers, Ratzinger & Bachelor Lars

1. MARSHALL MATHERS (St. Joseph, 1972) – Eminem komt wederom met een choquerende videoclip, deze keer bij het nummer Space Bound van zijn laatste album Recovery. Dat de Amerikaanse rapper aan het herstellen is blijkt niet uit zijn clip: Slim Shady wurgt zijn vriendin en zet vervolgens een pistool tegen zijn hoofd. Bloedspetters in slow motion incluis.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

2. JOSEPH ALOISIUS RATZINGER (Marktl am Inn, 1927) – Je bent nooit te oud voor nieuwe media, moet hij gedacht hebben. Paus Benedictus XVI (84) heeft deze week zijn eerste tweet geplaatst. En alsof deze stap nog niet groot genoeg was voor de oude man, plaatste hij het bericht ook nog eens via een iPad.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

3. BACHELOR LARS – Bachelor Lars leek zijn vrouw te hebben gevonden: Karin. Maar volgens De Telegraaf was die liefde al na een paar uur bekoeld. De real life soap rond de 38-jarige Lars gaat dus weer gewoon verder waar het begon: Lars is weer vrijgezel. Geen klap verder dus.

Vorige week: 1. Van der Eem. 2. Clinton. 3. De Bondt.

Onderwerpen