Spring naar de content

Welkom in Utrecht: falend leiderschap

Terwijl het land zich langzamerhand opmaakt voor de vrijdagmiddagborrel willen wij u toch even meenemen naar het lokale nieuws. De uitspraak van de rechter was niet mals en loog er ook niet om: PvdA-burgemeester Aleid Wolfsen heeft gefaald. Het is inmiddels drie dagen, maar het is nog steeds oorverdovend stil van de kant van de Utrechtse politiek. Schijnbaar zijn ze liever op vakantie.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Hans en Ton zijn homoseksueel. Een deel van onze samenleving neemt dat niet. Homo’s zijn vies en dienen ogenblikkelijk weggepest te worden. Want dat staat in de Koran. Of zoiets. Feit is dat twee Nederlandse belastingbetalers nu de staat gaan aanklagen omdat hun burgervader, Aleid Wolfsen van de PvdA, niet zijn verantwoordelijkheid heeft genomen. Leuk bedacht die picknick, maar dat werkt dus niet.

Het OM heeft kansen laten liggen om opgehelderd te krijgen of er sprake was van strafbare feiten. Nu heeft onderzoek geen zin meer. Vooralsnog heeft niemand van de Utrechtse gemeenteraad de burgemeester ter verantwoording geroepen.

Ze hebben hun huis onder de marktwaarde moeten verkopen, zijn duizenden euro’s kwijt aan advocatenkosten, weggepest. Welkom in het Utrecht van 2011. But hey, we krijgen 500 animalcops! PvdA-burgemeester Aleid Wolfsen moet de ogen uit zijn kop schamen. Het moet anders.

Onderwerpen