Spring naar de content

Strauss-Kahn ‘deed’ drie dames in fatale weekend

And the plot thickens… Nu er bijna dagelijks wel een verse emmer narigheid wordt gevist uit de beerput die het leven van Dominique ‘DSK’ Strauss-Kahn herbergt, kan dit er ook nog wel bij. Gisteren bleek namelijk dat de oud-IMF-topman in het bewuste weekend dat hij het kamermeisje zou hebben verkracht nóg twee dames zou hebben weten te verleiden voor een sensuele stoeipartij op zijn hotelkamer in New York.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Dat is althans wat een vriendin van Anne Sinclair, DSK’s echtgenote, aan het Franse Le Point heeft laten weten. “Het was er niet slechts one for the road voordat hij aan zijn presidentiële campagne begon, het waren er drie,” aldus de vriendin. Hieruit blijkt dat Strauss-Kahn zijn vrouw inmiddels in geuren en kleuren over zijn seksuele strooptocht heeft verteld. Hij zou eerst nog even wat stoom willen afblazen voordat het hele circus omtrent zijn campagne voor het Franse presidentschap begon, zo biechtte DSK op aan zijn vrouw. 

Ondertussen vindt de zogenaamde DSK-saucisse, een hotdog met een dubbele worst, gebakken ui en koolsla, gretig aftrek in Frankrijk.