Spring naar de content

De nieuwe HP/De Tijd is weer uit

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Deze week in de papieren HP/De Tijd:

* Herman Brusselmans: ‘De vrouwen nemen de boel over’
Meer dan vijftig boeken schreef hij al, en hij heeft nog materiaal te over. Een beetje zorgen maakt hij zich wel. “Vrouwen zijn ook niet meer leuk. Het is naar de klote.” Klik hier voor meer.

* Waar zouden we zijn zonder overspel?
Beatrijs Ritsema vraagt het zich af. “Wie z’n lusten en verlangens in transparantie botviert, tast de donkere, ongeoorloofde, subversieve essentie ervan aan. Weg lust! Dan nog liever ontrouw en overspel.” Klik hier voor meer.

* Onder de leden
De MRSA-bacterie waart rond: een uitbraak in Arnhem, een tijdelijke opnamestop in Twente en ook andere ziekenhuizen geven besmettingen toe. Hoe wapent Nederland zich tegen deze ziekmaker? “Er is nog maar één paardenmiddel over. Daarna is er weinig meer dat helpt.” Klik hier.

* Zo wordt u Willem Middelkoop
Terwijl het financiële systeem onder de geschokte ogen van de hooggeleerde professionals in elkaar stort, rijgt de gesjeesde fotojournalist Willem Middelkoop het ene succes aan het andere en zo’n beetje al zijn voorspellingen komen uit. Dat wilt u ook. Toch? Klik hier.

* Internet tast ons denkvermogen aan
Met het artikel Is Google Making Us Stupid? ontketende de Amerikaanse journalist Nicholas Carr (52) een wereldwijde discussie over de langetermijneffecten van internet. In een boek werkt hij die ideeën verder uit. Klik hier.