Spring naar de content

Buzz-top-3: Jobs, De Krom & Hasselhoff

1. STEVE JOBS (San Francisco, 1955) – Het is Apple, opgericht in 1976 door Steve Jobs, eindelijk gelukt. Gemeten in beurswaarde was Apple deze week even het grootste bedrijf ter wereld. Jobs stootte hiermee de Amerikaanse oliegigant ExxonMobil van de eerste plaats. De topman van Apple zal het nieuws niet hebben kunnen vieren met een ontkurkte fles, aangezien hij twee jaar geleden een levertransplantatie onderging.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

2. PAUL DE KROM (Zutphen, 1963) – Staatssecretaris van Sociale Zaken Paul de Krom (VVD) opent de aanval op de bijstand. Hij meent dat de helft van alle bijstandsgerechtigden aan het werk kan. Volgens de cijfers komt dat neer op zo’n half miljoen mensen. Hij wil de plannen die dit moeten bewerkstelligen in 2012 doorvoeren.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

3. DAVID HASSELHOFF (Baltimore, 1952) – De 59-jarige acteur wil meedoen aan het Nederlandse Nationaal Songfestival. Hasselhoff, bekender van Knightrider en Baywatch, scoorde in Nederland een hitje in 1989 met Looking for Freedom en is nu met zijn componist op zoek naar een Nederlandse zangeres met wie hij een duet kan insturen. Zéro points!

Vorige keer: 1. De Jager. 2. Schleck. 3. Cameron.