Spring naar de content

Nieuwe Simone van der Vlugt in Boeken Top 5

Suzanne Vermeer is weer terug, en wel op nummer één in de Boeken Top 10. Ze, of eigenlijk hij, wisselt van positie met de huidige nummer twee Karin Slaughter. Nicci French behoudt de derde plaats met het boek Blauwe maandag. Haantjes van Kluun, een boek dat goed verkoopt op luchthaven Schiphol, is weer terug in de lijst en staat op plek vier.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Ook Simone van der Vlugt mag zich rijk prijzen met een plek in de top vijf. Haar zevende literaire thriller In mijn dromen sluit aan in de rij, achter het boek van Kluun.

Sander Verheijen van Crimezone.nl geeft het boek van Van der Vlugt vier sterren (van de mogelijke vijf) en schrijft: Een lekker geschreven, ietwat gelaagd, niet al te moeilijk en af en toe spannend verhaal waar haar fans weer van zullen smullen. Als het enige punt van kritiek noemt hij het boek ‘iets te zoetsappig aan het einde’.

Op nummer zes tot en met tien staan respectievelijk Zomerhuis met zwembad (Herman Koch), Voor ik ga slapen (S.J. Watson), Het huis waar jij van hield (Tatiana de Rosnay), De zesde man (David Baldacci) en James Worthy (James Worthy).

Onderwerpen