Spring naar de content

Buzz-top-3: Bakker, Beatrix & Dyer

1. KEITH BAKKER (New York, 1960) – Keith Bakker ontkende gisteren in de rechtbank alle beschuldigingen van verkrachting, maar gaf toe dat hij bij twee cliëntes te ver ging. Bakker overwoog de negen meisjes die hem beschuldigen aan te klagen wegens het doen van valse aangiftes, maar daar ziet hij nu van af. “Manipuleren en liegen hoort bij het ziektebeeld van een verslaafde. Ze kunnen er niets aan doen,” zei hij. De verslavingsgoeroe blijft voorlopig vastzitten.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

2. KONINGIN BEATRIX (Baarn, 1938) – Beatrix is gisteren geopereerd aan haar rechteroog vanwege staar. De operatie is goed verlopen, meldt de RVD. De koningin heeft slechts een paar dagen om bij te komen van de poliklinische ingreep, want zondag wordt ze verwacht bij de Europese Kampioenschappen dressuur in Rotterdam.

3. DEBORAH ANNE DYER (Londen, 1967) – Zangeres Skin van Skunk Anansie trad gisteren op op Pukkelpop toen de chaos ontstond in het Belgische Hasselt. Op haar Facebook-pagina schrijft ze dat dit het engste moment was in de twintig jaar dat ze artiest is. Het festival is stopgezet nadat er doden en gewonden vielen door noodweer.

Vorige week: 1. Jobs. 2. De Krom. 3. Hasselhoff.

Onderwerpen