Spring naar de content

Sterke namen domineren de boekenranglijst

Pas op nummer vier in de boekentop vinden we een nieuwe titel: Aleph van Paulo Coelho, een boek dat pas sinds vorige week in de winkels ligt. Nicci French zakt weer een plaats naar nummer vijf. De top 3 (Vermeer, Slaughter en Kluun) is intact gebleven.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

In Brazilië, het geboorteland van schrijver Paulo Coelho, stond het nieuwe Aleph wekenlang op nummer één in de bestsellerlijsten. De schrijver heeft zijn lezers via zijn blog opgeroepen een foto te maken van zichzelf met het boek.

Op nummer zes in de Top staat een andere nieuwkomer: Het negende schrift van Maya van Isabel Allende, waarvan een fragment te lezen is op de website Boekenkrant.com.

Simone van der Vlugt zakt met In mijn dromen twee plaatsen naar zeven en onder haar in de Top 10 staan S.J. Watson met Voor ik ga slapen, Herman Koch met Zomerhuis met zwembad en Het huis waar jij van hield van Tatiana de Rosnay.

Onderwerpen