Spring naar de content

Iemand heeft ze niet op een rijtje. Maar wie? Wim of Wouke?

Nu de tiende verjaardag van 11 september nadert, verschijnen er steeds meer verhalen over De Dag Dat Alles Anders Werd. Vaakst gehoorde vraag: “Waar was jij?” Wouke van Scherrenburg was Wim Kok aan het interviewen voor de patatbalie, beweert ze op Twitter. Raar, want de oud-premier beweert in het NRC Handelsblad van zaterdag iets heel anders.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

“Ik was net voor het vragenuurtje in de Kamer geweest, stak het Binnenhof over en in mijn werkkamer zette ik Teletekst aan om te zien of er nog iets gebeurd was. Zo viel ik er middenin. Ik heb mijn secretaresse erbij gehaald en de kamerbewaarder, die voor koffie zorgt en voor de stukken die binnengebracht en weggehaald moeten worden. Met hen heb ik mijn eerste schrik gedeeld toen we zagen hoe het tweede vliegtuig het World Trade Center in vloog.” Aldus de oud-premier.

Minstens één van de twee lijdt aan geheugenverlies. Maar wie?

Onderwerpen