Spring naar de content

Buzz-top-3: Lara Stone, Ibrahim Afellay & R.E.M.

1. LARA STONE (Geldrop, 1983) – Hollandse glorie in de modellenwereld. Vrouw van het jaar volgens het Britse GQ Magazine. Geheel naakt poseert zij voor het oktobernummer op het strand met niets dan een bontjas die haar edele delen bedekt. Toch jammer van die bontjas. Ondanks fotoshoots in de Vogue en catwalks voor onder andere Calvin Klein en Givenchy wordt ze nog altijd lelijk genoemd. Och arme meid toch. Gelukkig verdien ze een slordige 3 miljoen per jaar, kan ze daarmee haar tranen deppen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

2. IBRAHIM AFELLAY (Utrecht, 1986) – Oud-PSV’er. Zit nu voornamelijk op de bank bij droomclub Barcelona. De 36-voudig international scheurde donderdag tijdens een training de kruisband van zijn linkerknie. Zal zeker zes maanden uit de roulatie zijn en mist mogelijk het EK in Polen en Oekraïne. ‘Ibi’ is volgens zijn zakenwaarnemer ‘terneergeslagen’ (een moeilijk woord voor veel media: De Telegraaf, de Gelderlander, Goal.com)

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

3. R.E.M. (Athens, Georgia, 1980) – Toonaangevende rockgroep. Werd met liedjes als Everybody Hurts, Losing My Religion en Shiny Happy People wereldberoemd. Nu al jaren over de houdbaarheidsdatum en stopt derhalve. Gemengde reacties op Twitter: een paar geschokte die-hard fans, veel opgeluchte muziekliefhebbers. Veelgetweette grap: “I fainted in the curry house when I heard REM had split up. That’s me in the korma.”

Vorige week: 1. Hans Hillen. 2. André Kuipers. 3. Scarlett Johansson.