Spring naar de content

Obama heeft Gaga; Perry doet het met Superman

President van Amerika worden is tegenwoordig onmogelijk zonder steun van bekende landgenoten. Obama kreeg pas landelijke bekendheid toen Oprah Winfrey hem in 2007 steunde. Nu heeft de Obama een nieuwe superster aan zijn kant staan: popicoon Lady Gaga. Gaga bezocht een zogenaamde fundraiser voor Obama en betaalde daar het luttele bedrag van 35.800 dollar voor. Republikein Rick Perry moest daar natuurlijk iets tegenover stellen en heeft nu Superman binnengehaald. De acteur althans.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Dean Cain, bekend door zijn rol als Superman in de tv-serie Lois & Clark: The New Adventures of Superman, liet aan Fox News weten dat hij geloofde dat Perry ‘dé man is die verandering teweeg kan brengen’. De man van staal in de rode onderbroek is voorlopig de eerste celebrity die openlijk kandidaat Perry steunt.

Ron Paul heeft een veel uitgebreidere verzameling aan beroemdheden: acteur Vince Vaughn, zanger Barry Manilow en vechtsportacteur en cultheld Chuck Norris staan aan zijn kant. Mitt Romney heeft veel minder supporters, maar misschien wel de schoonste. Voormalig supermodel Cindy Crawford is vriendin van de familie en was al te zien in een campagnespotje voor Romney.

Obama blijft vooralsnog het populairst onder de beroemdheden. Onder andere George Clooney, Steven Spielberg, Tom Hanks, Gwyneth Paltrow, Anna Wintour, Jimmy Fallon en Alicia Keys zijn trouwe fans en doneren geld voor zijn herverkiezingscampagne.