Spring naar de content

Kunnen we niet gewoon stoppen met Patricia Paay?

Vandaag is Patricia Paay (62) in het nieuws. Ze vindt dat haar dochter Christina (21) nog niet in Playboy zou mogen poseren. “Om de één of andere reden vindt ze het niet genoeg dat mensen tegen haar zeggen dat ze prachtig is,” verklaarde ze.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Mark Traa

Eerder deze week was Patricia Paay ook in het nieuws. Ze vindt de kwaliteit van de naar haar genoemde glossy La Paay Magazine teleurstellend. “Ik wil er daarom vanaf, er gewoon mee kappen. Het is gewoon einde oefening en dat zal ik ze vertellen ook.”

Vorige week was Patricia Paay ook in het nieuws. De teleurstellende kijkcijfers van het programma Diva’s Draaien Door wijt ze aan het preutse optreden van Tatjana Simic. “Ze had gewoon lekker een sexy bikini moeten aantrekken. Ze heeft toch naakt in Playboy gestaan. Maar geloof me, Tatjana zelf heeft helemaal niets met bloot. Wellicht is dat de reden dat alle kerels bij haar weglopen.”

Eerder deze maand was Patricia Paay ook in het nieuws. Over collega Patty Brard zei ze: “Patty is een doorgewinterde aandachtstrekker en ik word gek van haar.”

Eind vorige maand was Patricia Paay ook in het nieuws. Ze verklaarde dat ze het met haar huidige vriend Nicky veel gezelliger vindt dan met haar ex-man Adam Curry. Bij hem moest ze 'op haar tenen lopen' om over intellectuele onderwerpen te kunnen praten.

Een paar weken daarvoor was Patricia Paay ook in het nieuws. Ze zei nog elke dag verdriet te hebben van haar scheiding. “Mijn gezin is weg, mijn huwelijk is weg, mijn huis is weg en mijn kind is weg.”

Tot een kwart eeuw geleden was Patricia Paay zangeres. Niemand jonger dan zestig kan een eigen hitje van haar opnoemen. Toch zit ze in de jury van een talentenshow op televisie. Niemand weet waarom. Bijna elke week is ze met iets in het nieuws. Niemand weet waarom. Ze wordt overal glamouricoon genoemd. Niemand weet waarom. Ik stel voor dat we gewoon stoppen met Patricia Paay.