Spring naar de content

Twitter Top: Rob de Nijs

Wat een week voor Rob ‘Malle Babbe‘ de Nijs. Afgelopen woensdag maakte de zanger bekend nog een keer vader te worden. Zondag werd zijn week nog vreemder: de Nijs won met zijn nieuwste album Eindelijk Vrij Neerlands meest prestigieuze prijs voor de popmuziek. Het leverde de zanger bosjes bloemen van WNL en Shownieuws op, plus een bronzen beeldje, een prachtige cartoon en veel reacties op internet.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Dat Rob de Nijs in de wolken was met zijn prijs is begrijpelijk, vandaar dat hij natuurlijk niet kon wachten zijn fans te verblijden met het goede nieuws. Tijdens het Edisongala tweette hij: “De Edison voor beste mannelijke artiest met Eindelijk Vrij #trots.”

Niet iedereen blijkt echter zo enthousiast te zijn als de ‘Banger Hart‘-zanger:

– “Nederlandse muziek is dood: “Edison voor Rob de Nijs en Anouk” (@HuubBellemakers)
– “Gisteren was dus het grote facepalm gala. Om Rob de Nijs nog serieus een prijs te gaan geven?” (@Mofskie)
– “Wat is de #edison eigenlijk voor prijs dat Rob de Nijs er anno 2011 nog 1 kan winnen? (@Korneel_evers)
– “Bij meesterwerken denk ik toch niet zo snel aan de Rob de Nijs. Sterker; ik kan me daar niets bij voorstellen.” (@marktwain2)

Het bericht dat de Nijs op 69-jarige leeftijd vader wordt leverde vorige week ook een stroom aan tweets op:

– “De vrouw van Rob de Nijs is zwanger omdat ze graag een ‘levende herinnering’ wil als manlief komt te overlijden? Namens de baby, bedankt!” (@EvelineTimeless)
– “Is op je 69e nog weer vader willen worden niet een vreemde vorm van pedofilie?” (@marktwain2)
– “Met de trompetter van Rob de Nijs is nog niks mis, blijkbaar…” (@Hansjonkhof)
– “Rob de Nijs wordt weer vader. De koningin heeft geschokt gereageerd. Premier Rutte roept bevolking op kalm te blijven. Donner past wet aan.” (@kovandesande)
– “Ook zo ontnuchterend: op de ouderavond van de zesde klas meldt zich straks een 82-jarige rob de nijs.” (@MichielBlijboom)

Zelf reageert Rob de Nijs sarcastisch op alle negatieve babytweets: “Na alle reacties van vandaag vragen wij ons af, of we bij de volgende beslissing in ons leven niet beter eerst een referendum moeten houden?”

Onderwerpen