Spring naar de content

Je hebt superhelden en niet-zo-superhelden

Liefhebbers van het superhelden-genre kunnen hun hart ophalen met de trailer van The Avengers. De film komt pas mei volgend jaar uit, maar het voorproefje belooft veel goeds. Lang verhaal kort: Iron Man, de Hulk, Thor en Captain America trekken samen op tegen Het Boze. Maar superhelden bestaan echt! Ook al worden ze soms gearresteerd.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

The Avengers is de filmische weergave van de gelijknamige Marvel-hit. De vier superhelden hebben de afgelopen jaren elk hun eigen films gehad, nu ontmoeten ze elkaar in één rolprent. Sommigen laten zich overduidelijk inspireren door deze superhelden.

Zo is daar [[popup file=”2011-10/ph.jpg” description=”Phoenix Jones” align=”inline” ]] uit Seattle van The Rain City Superhero Movement. Hij werd enkele dagen geleden gearresteerd omdat hij een groep mensen aanviel. Begin dit jaar brak Phoenix al zijn neus. De politie heeft hem op het hart gedrukt zich niet meer op straat met ongeregeldheden te bemoeien.

Zondag werd hij gearresteerd omdat hij een groepje mensen waarvan hij dacht dat ze in gevecht waren met pepperspray bespoot. De lokale hermandad was niet onder de indruk en superheld Jones werd gearresteerd. “Just because he’s dressed up in costume, it doesn’t mean he’s in special consideration or above the law. You can’t go around pepper spraying people because you think they are fighting,” aldus een politiewoordvoerder.

Enfin, soms is het beter om naar een film te kijken dan die daadwerkelijk na te doen. Hieronder de kersverse trailer van The Avengers.

Onderwerpen