Spring naar de content

RTL Nieuws-crew betrokken bij auto-ongeluk in Libië

Op de terugweg naar huis is een crew van RTL Nieuws in Libië vanochtend betrokken geraakt bij een auto-ongeluk. Correspondent Rik Konijnenbelt (kneuzingen), producer Irene de Kruif (gebroken arm) en cameraman Freek (bont en blauw) kwamen er relatief goed vanaf; hun Libische chauffeur ligt zwaar gewond in een ziekenhuis in Tripoli.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

De crew was op weg naar Djerba in Tunesië, vanwaar ze zouden terugvliegen naar Nederland. “Bij Zabratah, halverwege tussen Tripoli en de Tunesische grens, moest de auto plots uitwijken voor een andere wagen,” zegt RTL-woordvoerster Caroline Schnellen. “Toen is de auto in de berm geraakt en over de kop geslagen.”

Een afvaardiging van de Nedelandse ambassade in Tunesië heeft direct een auto gestuurd, die het drietal inmiddels  naar Djerba heeft gebracht.

RTL Nieuws laat weten er alles aan te doen de drie zo snel mogelijk terug te krijgen naar Nederland.

Onderwerpen