Buzz-top-3: Papandreou, Yeater & Block

matthijs prinzen 4 nov 2011 Cultuur

1.GIORGOS PAPANDREOU JR. (Saint Paul, VS, 1952) – Zoon en kleinzoon van Griekse oud-premiers. Staat aan het roer van de huidige Griekse regering. Heeft het lot van de eurozone in zijn handen. Schiep maandag verbazing met een oproep tot referendum. Koersen kelderden, Merkozy was woedend. Zag donderdag weer van het referendum af, waardoor de beursen weer in de plus schoten. Moet nu de vertrouwingsstemming van het parlement afwachten. De marge is klein, hij heeft een meerderheid van slechts één volksvertegenwoordiger. 
2. MARIAH YEATER (1991) – Fan van tieneridool Justin Bieber. Had een kort nummertje met ‘The Biebs’ backstage. Zegt te zijn bevallen van zijn kind. Wordt sindsdien op Twitter met de dood bedreigd door fans van Bieber. Kan bovendien rekenen op een rechtszaak omdat ze als volwassene seks had met de minderjarige zanger.
3. MARK BLOCK (Weyauwega,1956) – Besnorde campagnestrategist van presidentskandidaat Herman Cain. Roker. Werd wereldberoemd door het campagnespotje waarin hij een sigaret opsteekt. The Colbert Report stak er de draak mee, en het spotje is sindsdien veelvuldig geparodieerd op YouTube. Winnaar: de dochters van concurrent Jon Huntsman.

Vorige week: 1. Nayef Bin Abdul Aziz al-Saud. 2. Florien de pelikaan. 3. Adolf Hitler Campbell.

Reageer op artikel:
Buzz-top-3: Papandreou, Yeater & Block
Sluiten