Spring naar de content

Buzz-top-3: Crystal, De Wolf & de geile leraar

1. BILLY CRYSTAL (New York, 1948) – Speelde Harry in de komediefilm When Harry met Sally. Was de stem van de eenogige Mike Wazowski in de Pixar-animatie Monsters, Inc.. Mag komend voorjaar de Oscars uitreiken, nadat Eddy Murphy het voor gezien hield. Kondigde dit op humoristische wijze aan op [[popup file=”2011-11/schermafbeelding-2011-11-11-om-10.33.58.png” description=”Twitter” alt=” ” align=”inline” ]]. Deed dat al eerder in 1990, 1991,1992, 1993, 1997, 1998, 2000 en 2004. Immers, niets is zo veilig als het herhalen van een succesformule.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

2. DANIEL DE WOLF – Jongerenwerker in de Rotterdamse probleemwijk Millinxbuurt en oprichter van de Thugz Church. Herschreef de Bijbel in moderne straattaal. De Torrie van Mattie, de gepimpte versie van het evangelie van Mattheus, gaat als warme broodjes over de toonbank; de eerste druk is al na twee dagen uitverkocht. En wat vertelt het moderne evangelie: “Maria bleek opeens pregnant…Josef (Joey) was omin depressed.” Maar in een droom zegt God tegen Joey: “Tranquilo Joey, je sma is niet vreemdgegaan.” (De originele versie vind je hier.)

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

3. DE GEILE LERAAR – Net nadat een landelijk offensief voor meer mannelijke pabostudenten moest zorgen kwamen twee docenten uiterst negatief in het nieuws. Een gymleraar van het Markland College in Oudenbosch werd geschorst omdat hij een erectie kreeg tijdens de les. In het Limburgse Echt kon een leraar zijn lusten ook niet bedwingen en bezocht de website van een seksclub op zijn computer, niet wetende dat het digibord nog aanstond en de hele klas dus kon meegenieten. Ook hij werd geschorst door de school.

Vorige week: 1. Giorgos Papandreou jr. 2. Mariah Yeater. 3. Mark Block.

Onderwerpen