Spring naar de content

Deze week in HP/De Tijd

(kijk voor de onderwerpen onder de cover)

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

[[image file="2011-11/wk48_groot.jpg" ]]

* De Normaalman
Het was zeker het jaar van de Grieken. En ook Berlusconi had een stevige présence in 2011. Maar aangezien hij noch de Grieken in Nederland wonen, konden ze niet meedingen naar de titel ‘Nederlander van het jaar’ die wij te vergeven hadden. Na een aantal stevige nominatierondes, een paar amper bijgelegde kloppartijen en een ondemocratische slotconclusie van de hoofd-redactie presenteren wij hier met trots HP/De Tijd’s ranglijst van de 43 Nederlanders die het stevigst hun stempel drukten op het jaar 2011.
klik hier

* De Opvoedpoli
Geen wachtlijsten. Een gezellige omgeving. Kleine vestigingen. Flexibel personeel. En tevreden cliënten. Het kan dus wel, jeugdzorg die werkt. Portret van de Opvoedpoli.
klik hier

* Een goed gesprek met Ahmed Marcouch
'De diender moet Hassan van Hussein kunnen onderscheiden. Voor veel agenten lijken ze allemaal op elkaar.’ Henk Krol in gesprek met een man met een missie.
klik hier

* ‘Misschien zit er wel een steekje los’
Schrijver L.H. Wiener heeft de naam een misantroop te zijn, rancuneus, zwaarmoedig, verongelijkt. Zijn nieuwe boek Shanghai Massage,  is humoristischer en lichter van toon. 'De scherpe kantjes zijn eraf.'
klik hier

* Amsterdam 2028
Iedere week een artikel in zijn geheel op de site. Deze week de column van Frank Heinen.
klik hier