Spring naar de content

Eerste seksschool ter wereld opent haar deuren

Heeft u hulp nodig in het bedrijven van de liefde? Wilt u meer ervaring opdoen, of een betere minnaar worden? Nee, dit is geen reclame voor een escortbureau. Dit zijn de doelstellingen van de Austrian International School of Sex (AISOS). Voor 1400 euro per semester krijgt u les in voorspel, standjes en de geschiedenis van seks.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Leerlingen vanaf 16 jaar worden opgevangen in een 18e eeuws pand nabij Wenen. De school heeft een capaciteit van twintig deelnemers. Behalve theorielessen worden de studenten ook gestimuleerd om met elkaar te oefenen. Vandaar dat de slaapkamers gedeeld worden door mannen en vrouwen. Studenten dienen voor aanmelding wel recentelijk medisch getest te zijn.

De school is opgericht door directrice Ylva-Maria Thompson, een Zweedse kunstenares die vooral bekend staat om de expositie waarin zij honderden gipsafdrukken van vrouwelijke geslachtsdelen tentoonstelde. De lessen beginnen in januari, volgens Thompson zijn er nog enkele plaatsen beschikbaar.

Bekijk hieronder ook de reclame die niet mocht worden uitgezonden in Oostenrijk omdat de beelden te expliciet waren.

Onderwerpen