Spring naar de content

Kerstboomboot

Geen zin in het gesjouw met een kerstboom? Lang in de kou in de rij staan, aarde in de auto, naalden in het haar? Dan kunt u dit jaar een boom bestellen van de Kerstboomboot. Bestellen kan online, de boom wordt bezorgd via het water. Deze boot vaart door de Amsterdamse grachten en bezorgt uw Nordmann aan huis. Een oude Amsterdamse traditite is hiermee in ere hersteld.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Pauline Bijster

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

En er vaart tenminste iets gezelligs over het water, in de donkere nachten van december. Kerstbomen zijn niet de enige dingen die bezorgd kunnen worden via het water. In Utrecht vaart het gehele jaar door de bierboot: om de smalle bruggetjes over de grachten aldaar te ontlasten, wordt bier over het water gebracht naar de aanliggende cafés. Voordelen: de boot is altijd op tijd en milieuvriendelijk. Ook bloemen gaan per boot, pizza’s natuurlijk en poezen.

Onderwerpen