Spring naar de content

De beste selectie lelijke platenhoezen

Elk jaar komt weer iemand op het idee om ‘de lelijkste platenhoezen ooit’ online te knallen. Origineel is het al lang niet meer, maar het blijft een vermakelijk tussendoortje voor iedereen die van pure wansmaak houdt. Gisteren plaatste de redactie van het Belgische weekblad Humo een linkje naar de selectie lelijkste platen van muzikant Steve Carter. Daar zaten weer wat toppers bij.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Zoals deze fantastische platenhoes van Kevin Rowland, waarvan we ons ernstig afvragen of het ooit nog goed is gekomen met zijn zangcarrière: 

Accordeonist en zanger Quim Borreiros, een soort Spaanse variant van Frans Bauer, ging voor één van zijn platen zelfs uit de kleren:

En tot slot onze absolute favoriet: de hoes van The Handsome Beasts met de veelzeggende titel Beastiality:

Wie geen genoeg kan krijgen van het aanschouwen van lelijke platenhoezen, moet beslist een bezoek brengen aan dit virtuele Museum of Bad Album Covers. Zo komt u het weekend wel door.

Onderwerpen