Spring naar de content

Kroniek van Beau van Erven Dorens’ ruzies

MET UPDATE  Beau van Ervan Dorens is boos. Ja, wéér boos. Deze keer op Ruud de Wild. Beau zou grappen testen voor zijn oudejaarsconference in de radioshow van Ruud en kon niet waarderen dat die hem in diezelfde show belachelijk maakte. Ruzie dus. Die ook weer on air werd uitgevochten. Ruud belde Beau en er gebeurde dit. Ruud mag Beau’s achterste likken. Hij zou een matennaaier zijn en ‘de volgende keer dat ik je zie zal ik wel eens even een tand uit je bek slaan.’

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Ivo Van Woerden

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Van Erven Dorens is vaker boos. Bijvoorbeeld op Joost Zwagerman omdat die iets snedigs had gezegd over het mislukken van Beau’s programma’s. Hij was ook boos op Albert Verlinde omdat hij Beau’s boek Pijn in RTL Boulevard niet van alle lof voorzag maar meer aanstipte dat er veel gelijkenissen waren tussen Pijn en het Franse werk 99 Francs. Beau reageerde eerst sportief, maar haalde daarna bij De Wereld Draait Door uit naar Verlinde die geen goede research zou plegen. Een mediarelletje dus. En nog wel met een oud-collega.

Of weet u nog die keer dat Beau boos was op het boekenbal? Hij haalde toen uit naar een student omdat die vervelende dingen zei. Dat werd gefilmd door AT5 en het land mocht er schande van spreken. 

Beau was ook een tijdje columnist bij Nieuwe Revu. Maar toen dat blad een artikel publiceerde waarin zijn werkgever Talpa er niet al te best vanaf kwam, was Beau boos en legde direct de pen neer.

Natuurlijk zijn er nog altijd genoeg mensen waar Beau geen ruzie mee heeft. Het ziet ernaar uit dat hij bijvoorbeeld nog goed door een deur kan met de redactie van DWDD. Gisteren mocht hij aanschuiven als tafelheer en reclame maken voor zijn Oudejaarsconference (waar nog volop kaarten voor zijn overigens). Over de rel en de dreigementen aan het adres van De Wild werd in de uitzending met geen woord gerept. Ook niet over Beau’s korte lontje of over of het nou nodig is om dat allemaal op de radio uit te vechten in plaats van in een cafe met een goed glas bier. 

Vanavond is Beau dus in Oldenzaal. Wees er snel bij. En zeg niets wat hem niet aanstaat. Dat kost je je gebit.

Update: Beau heeft spijt van zijn harde woorden. Hij schaamt zich ervoor. Er zit een pitbull in hem. Spijt werd weer op de radio betuigd zodat de Oudejaarsconference ook weer genoemd werd. Er zijn nog kaarten. Dat u het weet.

Onderwerpen