Spring naar de content

De boeven van 2011

Van doorgeefneuker via de mepdominee tot de verkrachtingspresident…

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Mark Traa

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Nep-pedo
Fictieve pedoseksueel, in het leven geroepen door twee jongens van dertien en veertien jaar. Ze maakten op Hyves een nepprofiel aan van een man uit Wehl die op zoek zou zijn naar jonge meisjes en jongens. Verschillende gebruikers attendeerden de politie op de man. De moeder van een van beide jongens vernam via de media van de zaak en ontdekte dat haar zoon en zijn vriend erachter zaten. Beiden werden afgeleverd op het politiebureau.

(..)

Wildplasschutter
Een 29-jarige Rotterdammer die een Turkse vader en zijn zoon neerschoot tijdens een ruzie op straat. De vader had de man aangesproken, toen die, met enkele anderen, tegen zijn gevel stond te plassen. De zoon kwam zijn vader te hulp en in de schermutseling trok een van de wildplassers een pistool. Vader en zoon belandden zwaar gewond in het ziekenhuis. De schutter werd veroordeeld tot negen jaar cel.

Lees het gehele artikel in het kerstnummer van HP/De Tijd.