Spring naar de content

Cruijff nog steeds niet uitgeruzied

De rechter stelde hem in het gelijk. Gevolg: exit Louis van Gaal, exit Steven ten Have & Edgar Davids, exit Danny Blind en exit Martin Sturkenboom. Al zijn vijanden zijn weg. Kan Johan Cruijff dan éindelijk de Verlosser gaan spelen en zijn plannen (niemand weet meer waar die over gingen) bij Ajax invoeren? Nee. "Het is nog niet voorbij," staat er boven zijn maandagcolumn in De Telegraaf.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

Cruijff vindt dat zijn collega-commissarisen te veel treuzelen met opstappen. "Als ik het goed heb begrepen, denken deze commissarissen zelf de nieuwe rvc aan te kunnen stellen. Terwijl de rechter net heeft voorkomen, dat ze via het goochelen met de agendapunten over hun graf heen gaan regeren."

En: "Nu proberen ze alsnog hun opvolgers te benoemen. Terwijl vooral duidelijk is geworden, dat ze totaal geen gevoel met een voetbalclub hebben. Dat heeft niets met intelligentie of zo te maken, maar alles met wat je binnen een bepaalde omgeving aanvoelt. Ze missen dat, toch willen ze de poppetjes neer gaan zetten. Waar ben je dan in vredesnaam mee bezig? Daarom reageer ik nog steeds nuchter op de situatie. Het lijkt voorbij, maar dat is het nog niet."

Zucht. Cruijff & zijn ruzies bij Ajax. Houdt het dan nooit op?!?

Onderwerpen