Spring naar de content

Terug naar 2001: ‘U praat als een weerzinwekkende politicus’

Nebahat Albayrak heeft zich kandidaat gesteld voor het leiderschap van de Partij van de Arbeid. Dat liet ze vandaag weten aan Lucas Benschop, parlementair verslaggever van Nu.nl. Vervolgens verwees hij in een tweet naar een optreden van Albayrak bij Barend en Van Dorp. Een ontketende Jan Mulder ging vol op het orgel: “U praat als een weerzinwekkende politicus.” Albayrak hield zich staande. We gaan terug naar vrijdagavond 30 november 2001.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Bas Paternotte

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Context was het opstappen van Rob van Gijzel als PvdA-Kamerlid. Jan Mulder ging vreselijk los, Frits Wester sprong voor Albayrak in de bres. Een woedende Jan Mulder vanaf 18:24. Heerlijke televisie.  En wat waren ze allemaal toch knap toen.

Bonus: een piepjonge Mark Rutte op 19:00. En Ayaan Hirsi Ali, Femke Halsema en Beau van Erven Dorens. Oh boy, televisie was vroeger zó veel beter. Meer herinneringen haalt u hier op.