Spring naar de content

Tv-tip: de ‘pijnlijk onnozele’ Naema Tahir in P&W

MET UPDATE – Buitenhof-columniste Naema Tahir en haar man Andreas Kinneging zijn vanavond te gast bij Pauw en Witteman. Dat kan nog weleens gezellig worden: Jeroen Pauw is niet zo’n fan van haar columns en professor Kinneging is nogal beschermend als het over zijn vrouw gaat.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Bas Paternotte

Jeroen Pauw is geen Tahir-adept, getuige zijn Facebook-posting van afgelopen zondag:

Als Kinneging zijn handen ditmaal wel thuis weet te houden zal het stel spreken over de column van Tahir afgelopen zondag waarin ze pleitte bepaalde journalisten de toegang tot het Binnenhof te ontzeggen. Daarnaast zal Kinneging ingaan op het incident dat leidde tot een aangifte van PowNews-verslaggever Rutger Castricum. Castricum stelt dat Kinneging hem bij de keel heeft gegrepen, de professor meent dat hij de journalist ‘twee keer vriendelijk over zijn shawl‘ heeft ‘geaaid’. Ook schuift RTL Nieuws‘ Jos Heymans aan, hij is voorzitter van de Nederlandse Parlementaire Pers Vereniging (PPV).

Dat zou dus best leuke en verschillige VARA-televisie kunnen worden vanavond. De bindende kijktip luidt dan ook: Pauw en Witteman, Nederland 1, vanaf 23:00 uur.

UPDATE, woensdag 29 februari, 9.32 uur – Naema & Andreas blijven bij hun punt en willen fatsoenspolitie op Binnenhof.
<object width=”470″ height=”270″><param name=”flashvars” value=”config=http://media.vara.nl/player/config_extern.xml.php?mediaid=88148″ /><param name=”movie” value=”http://media.vara.nl/player/player.swf” /><param name=”allowscriptaccess” value=”always” /> <embed src=”http://media.vara.nl/player/player.swf” flashvars=”config=http://media.vara.nl/player/config_extern.xml.php?mediaid=88148″ width=”470″ height=”270″ type=”application/x-shockwave-flash” allowscriptaccess=”always”></embed></object>