Spring naar de content

Britten depressief na staaltjes Arjen Robben

“De bottom line voor Engeland is dat het elftal zal verliezen tegen het eerste half-degelijke team dat ze tegenkomen tijdens Euro 2012. Zoals altijd.” Zo omschrijft The Sun de kansen van het Engelse voetbalelftal na de reality check door Arjen Robben (2-3).

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Niek Stolker

The Daily Mail spreekt van een wedstrijd op slakkentempo. “Verdedig zo op het EK, en Engeland ligt eruit,” is de conclusie. De krant smeekt vervolgens om een nieuwe bondcoach.

The Guardian baalt ervan dat Engeland niets leerde gisteren, The Telegraph kan maar niet geloven dat de vier beste verdigers die interim-coach Stuart Pierce gisteren kon vinden samen slechts 27 interlands op hun naam hebben staan.

Eén Brit ziet wel lichtpuntjes. Dominic Fifield, ook van The Guardian, schrijft lyrisch over jonkies die alleen maar hard worden van schrobberingen als die van gisteren. ‘Forget the Oranje, England’s future is looking especially bright,‘ staat er boven zijn verhaal. Verdediger Micah Richards speelde bijvoorbeeld fantastisch, aldus Filfield. Hij staat vrij alleen in zijn positivisme. De meeste Engelsen verwachten weinig van hun team straks in Polen en Oekraïne.