Spring naar de content

Nu bij CDA-lidmaatschap: gratis Elsevier. Of lunch met Ruth Peetoom

Het is ledenwerftijd. Afgelopen weekend lanceerde oud-HP'er Sywert van Lienden de G500. Deze nieuwe 'generationele' beweging is hard op zoek naar leden. Je wordt dan tevens lid van VVD, CDA of PvdA. Makkelijk meegenomen voor deze partijen, want het valt niet mee om de ledenaantallen te vergroten.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Edwin van Sas

Het CDA is als enige echt actief op zoek naar nieuwe leden via hun 'lid-werft-lid' actie. Voor het lid dat een nieuw lid aandraagt ligt er wat moois in het verschiet, zo staat in de folder:

"Als u 5 leden of meer werft krijgt u een [[popup file="2012-04/schermafbeelding-2012-04-10-om-1.32.28-pm_1.png" description="lunch met Ruth Peetoom" alt=" " align="inline" ]]  en een bezoek aan de Tweede Kamer aangeboden."

Het is dus voor Peetoom te hopen dat er geen duizenden nieuwe leden bijkomen. Op de website cda.nl/lidworden wordt overigens in het geheel niet gerept over een cadeau voor de ledenwervers, op de website van de ledenservice is achter 'lunch' het '[[popup file="2012-04/schermafbeelding-2012-04-10-om-12.06.51-pm_1.png" description="met Ruth Peetoom" alt=" " align="inline" ]]' weggevallen.

CDA: Cliniclowns of Elsevier?
Ook het nieuwe lid valt in de prijzen en heeft een keuze uit [[popup file="2012-04/schermafbeelding-2012-04-10-om-1.34.29-pm_1.png" description="twee welkomstcadeaus" alt=" " align="inline" ]]. Je kunt € 2,50 laten overmaken naar een goed doel - wat denkt u van de Cliniclowns? - of u kunt een speciale editie van onze collega's van het rechts-georiënteerde Elsevier ontvangen.

Zonder rancune over het feit dat HP/De Tijd niet in dit unieke aanbod is opgenomen, leefden wij wel in de veronderstelling dat het CDA een 'ruk naar links' had gemaakt. Of is dat toch slechts studeerkamergedoe?

Onderwerpen