Spring naar de content

Vanavond wellicht al vorentscheidung in de Eredivisie

Ligt het bier al koud? Het is woensdagavond, maar vandaag geen kraker in de Champions Leauge. Wel is er spanning en sensatie in onze eigen Mickey Mouse competitie.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Edwin van Sas

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Als Ajax (1) vanavond wint bij Heerenveen (6), zijn de Friezen zo goed als zeker uitgeschakeld in de titelstrijd. Mocht PSV (4) onverwachts verliezen in Waalwijk wordt het voor hen ook lastig. Feyenoord (5) heeft een zware dobber aan de uitwedstrijd bij Roda JC en natuurlijk spelen AZ (2) en FC Twente (3) tegen elkaar. En u weet: tussen de nummer één en de nummer zes zitten slechts vier punten.

Dat wordt vanavond dus weer schakelen bij Langs de Lijn of Eredivisie Live. De definitieve beslissing valt vandaag nog niet, maar wellicht wel een vorentscheidung. Maar natuurlijk blijft ook een scenario als in 2007 na vandaag tot de mogelijkheden behoren.

De Nederlandse trainers zeggen: Ajax wordt kampioen. Wat denkt u?