Spring naar de content

Aan onze abonnees

Ongetwijfeld heeft u de recente ontwikkelingen rond HP/De Tijd met belangstelling gevolgd. Met ingang van 25 april aanstaande worden we een maandblad en breiden we onze online activiteiten zeer fors uit. Het maandblad zal een omvang krijgen van maar liefst 140 pagina's, het wordt uitgevoerd op prachtig papier, met een dikke omslag en een harde rug. De website, die op dit moment geheel opnieuw wordt ingericht, krijgt naast het openbare deel een besloten deel, dat uitsluitend voor u als abonnee en voor kopers van losse nummers toegankelijk zal zijn. Uiteraard ontvangt u tijdig uw inloggegevens voor de nieuwe site.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Redactie

Als abonnee van HP/De Tijd bent u gewend het blad wekelijks te ontvangen, dat wordt straks dus anders. In de administratie is het bedrag dat u vooruit betaalde uiteraard steeds bijgehouden, gecorrigeerd voor de nummers die u sinds uw laatste betaling al ontving.

Een nummer van ons nieuwe maandblad kost straks in de winkel €5,95. Als abonnee betaalt u voor een nummer vanzelfsprekend minder dan de prijs van een los nummer. Even vanzelfsprekend is het dat u voor het bedrag van uw tegoed in onze administratie nu een aantal keuzemogelijkheden heeft.

1. De simpelste optie is dat we de looptijd van uw abonnement verlengen door uw tegoed opnieuw te berekenen naar een maandfrequentie. Als u dat wilt, hoeft u niets te doen. Na het eerste maandnummer krijgt u van ons een specificatie.

2. U splitst uw lopende abonnement door bijvoorbeeld de helft van uw tegoed te schenken aan een familielid, vriend of kennis. Die ontvangt daarna ook de nieuwe HP/De Tijd.

3. Een optie die we met opinieweekblad De Groene Amsterdammer hebben uitgewerkt: u ontvangt voortaan wekelijks De Groene en maandelijks HP/De Tijd.

In deze combinatie krijgt u extra korting op op de abonnementsprijs van het maandblad HP/De Tijd.

Direct na het versturen van ons eerste maandblad ontvangt u van ons een specificatie van uw tegoed, en hoe elk van de opties hierboven voor u uitpakt. Dan kunt u uw keuze maken. Op dit moment hoeft u dus nog niets te doen.

Ik hoop u met deze informatie voldoende te hebben bijgepraat. Hoofdredacteur Frank Poorthuis houdt u in het blad wekelijks op de hoogte van de laatste ontwikkelingen.


Met vriendelijke groet,

Jacques de Leeuw, uitgever.