Spring naar de content

Historie op de eigen burelen

Om kort na de val van het kabinet Rutte van een historische dag te reppen, op wat zomaar een donderdag in april lijkt, is misschien wat ijdel. Toch wil ik de dag van vandaag, in de geschiedenis van deze roemruchte titel HP/De Tijd, wel nadrukkelijk zo betitelen.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Frank Poorthuis

U bent nu op onze nieuwe site, die gisteren live is gegaan. En ja, hij is nog niet perfect. Hij heeft nog een enkele bug. We werken eraan. Help ons, geef ons maar aan waar de foutjes zitten. Maken we de site samen nog beter dan-ie al is.

Maar hij is behalve nog niet perfect vooral onderdeel van een nieuwe start. We bedrijven hier op deze plek mooie, goeie, eigengereide journalistiek, wars van dogma’s, vrij van geest, zoals u al meer dan honderd jaar van ons gewend bent. Maar we gaan het hier nog meer doen dan we al deden. Met meer mensen, in een nieuwe omgeving.

Zoals we ook, en dat is de andere reden voor feestelijkheden, in ons nieuwe maandblad  voor u doen. Het ligt vanaf nu in de winkel: HP/De Tijd het maandblad. Nummer 1. En daar zijn we trots op. Lees het, geniet ervan. Wij zijn al weer bezig met nummer 2. En elke dag natuurlijk met deze site.

Frank Poorthuis

Hoofdredacteur HP/De Tijd

 

Onderwerpen