Spring naar de content

Deze maand in HP/De Tijd

Vol trots presenteren we het eerste maandblad van HP/De Tijd, dat NU in de winkel ligt. Wat kunt u erin aantreffen? Een kleine greep:

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Mark Traa

Alles voor de familie
Rond koningin Beatrix en haar naaste familie staat een organisatie van ruim driehonderd getrouwen die de BV Oranje draaiend houden. Wat zijn dat voor mensen? HP/De Tijd biedt een uniek inkijkje. “Falen is geen optie.”

'Breekpunt? Maakpunt!'
Samen voerden ze oppositie tegen het kabinet-Rutte. Nu kruisen Emilie Roemer en Alexander Pechtold de degens in HP/De Tijd's allereerste Maandbladdebat. 'Uitbuiting is het. Moderne slavernij.' 'O, o, o, wat een grote woorden.'

'De euro valt binnen vijf jaar'
Vol afgrijzen ziet hoogleraar Paul Frentrop aan hoe politici en economen in deze crisistijd proberen de euro te redden. Dat is nu juist het enige dat we níet moeten doen, legt hij uit. En hij voorspelt: “De euro valt binnen vijf jaar.”

Schone schijn
Fotomodel zijn een leuk bestaan? In meisjesdromen wel, maar de werkelijkheid valt vies tegen. Een inside story uit de keiharde wereld van patsers, pillen en paparazzi.

Zuidelijk theater
Vroeger woonden in Brabant en Limburg de trouwste kiezers van Europa. Nu zorgen ze voor het ene na het andere politieke spektakelstuk. Wat is er aan de hand in de achtertuin van Emile en Geert?

Wat willen mannen?
Goede seks, geen gezeur en gevoel voor humor. Mannen willen dus eigenlijk zichzelf, maar dan in een aantrekkelijk vrouwenlijf.

Verder onder meer: een profiel van Klaas Knot, een beeldreportage van fotograaf Robin Utrecht, zelfportret van Erik van Muiswinkel, een kort verhaal van Robert Vuijsje, een interview met actrice Charlize Theron en schrijver Davide Enia, een maandgedicht van Ingmar Heytze, recensies van Max Pam, Dries Muus en Ruud Meijer en columns van Frank Heinen, Kees Moeliker, Naema Tahir, Jaap Toorenaar en Joris van Casteren.

Wilt u HP/De Tijd eens uitproberen? Klik dan hier voor een abonnement!