Spring naar de content

Eindelijk! De Fredje Bouma-app

In navolging van Johnny Heitinga komt nu ook Oranjeverdediger Wilfred Bouma met een speciale Fredje-app. Een must voor iedere Oranjefan! Sneller dan Facebook, vollediger dan Twitter. En vooral: lekker weer wat nieuws. De Fredje-app bevat onder meer:

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Frank Heinen

News from Fredje
Al het Fredje Bouma-nieuws live en direct op jouw telefoon! Werkt Fredje aan het herstel van een oude blessure of is hij net bezig een nieuwe op te lopen? Is het eten in het hotel heel lekker of nauwelijks binnen te houden? Welke oefeningen heeft Fredje vandaag op de training allemaal gedaan?

Fredjes diary
Traint Fredje vandaag één of twee keer, of heeft-ie lekker een dagje vrij? Dat kun je allemaal nalezen in Fredjes Personal Diary. Hier staat ook vermeld hoe laat Fredje opstaat, hoe laat hij naar bed gaat en wanneer hij gemasseerd wordt.

Fredje realtime
Waar is Wilfred Bouma op ditzelfde moment?
De Fredje-app is via de satelliet verbonden met de GPS op Fredjes personal iPhone. Zo kun je altijd zien waar Fredje zich bevindt, nog vóór het in Fredjes Diary te vinden is.

Fredjes video
Iedere dag wenst een bekende Nederlander Fredje succes op zijn weg naar de finale. Vandaag is het de beurt aan Guus Meeuwis, die het speciaal voor de wedstrijd van vanavond gecomponeerde nummer ‘Winnen van Slowakije / Met Fredje, mag ik lije’ inzingt. Kijk ook oude fragmenten terug: Nico Dijkshoorn leest zijn epische gedicht ‘Het flatje van Fredje’ voor en Jan Slagter (MAX) pleit voor meer basisplaatsen voor 30-plussers.

Kluuns daily column
Een dagelijkse column van de Fredje Bouma van de Nederlandse literatuur.

The Big Bouma-quiz
Ben jij de Bouma-kenner bij uitstek? Volg jij de carrière van Helmonds trots al jaren op de voet? Doe dan de Fredje-quiz en win een Fredje-tattoo op een lichaamsdeel naar keuze.

Countdown
Een teller die het aantal dagen richting het EK aftelt. LET OP: deze teller telt dus terug.

Vergeet niet de Fredje-app te koppelen aan je Facebook-profiel en je Twitter-pagina, zodat ook je vrienden en collega’s op de hoogte blijven van het laatste Fredje-nieuws. De Fredje-app is vanaf vandaag gratis te downloaden voor mensen met internetverbinding.

Onderwerpen