Spring naar de content

Nieuwe Grease in aantocht?

Bent u vijftig? Dan had u precies de goede leeftijd toen de hitfilm Grease op 16 juni 1978 uitkwam. Het verhaal over twee highschool sweethearts, Sandy en Danny, was gelijk immens populair. Wekenlang stonden Olivia Newton-John en John Travolta met Grease, gebaseerd op de gelijknamige musical uit de jaren ’50, op nummer een.
Maar wie is er eigenlijk niet de lastige puberjaren doorgekomen met Grease? Ook de dertigers van nu konden in hun tienertijd niet om Sandy en Danny heen. In 1998 was de film namelijk weer overal te zien vanwege het twintigjarig jubileum. En zelfs voor de pubers van vandaag geldt: waarschijnlijk hoeven jullie het niet lang meer zonder Grease remake te doen. Olivia Newton-John heeft in gedachten haar opvolgster pas nog gecast en Justin Bieber houdt zich al tijden aanbevolen als de nieuwe Danny. Hoe zal een moderne versie van Summer Nights eruitzien?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Karen Geurtsen

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Onderwerpen