Spring naar de content

Ophef in VS om reclame met bestialiteiten

Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden, maar ook een van de meest puriteinse landen denkbaar. Conservatief Amerika staat weer eens op zijn achterste poten, nu vanwege een reclamefilmpje van snoepjesfabrikant Skittles.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Edwin van Sas

Daarin speelt walrus Bobby een hoofdrol. Hij onderhoudt een relatie met een vrouw, maar gaat ook nog eens vreemd met een knappe blondine. In de openingsscene zien we de duizenden kilo’s wegende walrus in een huis op de bank zitten en met de blondine zoenen.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Dat mag natuurlijk niet volgens One Million Moms, een club die kinderen wil beschermen tegen allerhande verderfelijke invloeden. Zij proberen de reclame te verbieden door te stellen dat het hier bestialiteit betreft. De acties die One Million Moms in het verleden opzetten liepen overigens op niks uit, dus het ziet er naar uit dat Skittles gratis extra publiciteit heeft weten te genereren.

Bekijk de reclame hier.