Spring naar de content

Het Hogere is nu ook bereikbaar via de mail

We zwerven al heel wat jaartjes met een kritisch oog rond in het zweefwereldje, maar heel soms kijken we toch nog op van een spiritueel pareltje. En zeker wanneer er ook nog een fantastisch business model achter schuil gaat. Let op, dit is de gouden formule van het Wholisme Project.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Mark Traa

We praten u even bij. Het Wholisme Project is een voortzetting van Wholisme Energy Services, een bureautje dat in 1993 al blijk gaf van inventief ondernemerschap. Toen ging het nog om ingestraald zeezout dat soelaas zou bieden bij allerhande kwalen. Inmiddels is er uitsluitend nog sprake van digitale nering. Het Wholisme Project handelt namelijk in verbindingen. En een verbinding, zo leert nadere studie van de omvangrijke doch hilarische website van Wholisme, is in wezen een e-mailtje waar je je beter van gaat voelen.

Dat gaat zo. Via de webshop van Wholisme bestel je een van de ruim twintig voorradige Verbindingen. Die werken allemaal via het ‘transmuterend vermogen van de kosmische informatie’. Jawel! Zo is er de Neutralisatie Verbinding Auto, waardoor ‘jouw auto of vrachtwagen gedurende je gehele leven volledig tegen omgevingsstraling is geneutraliseerd. Dat is ook het geval als je een andere auto koopt. De Neutralisatie Verbinding Auto verhuist dan automatisch naar het nieuwe exemplaar’. De zestig euro die de Verbinding kost, haal je er zó uit: ‘De eerste ervaringen tonen aan dat auto’s tien tot twintig procent zuiniger gaan rijden doordat de brandstof beter wordt benut’.

Radioactieve bescherming
Of neem de Neutralisatie Verbinding Huis, die een oppervlak van maximaal 26 bij 26 meter kan bestrijken. Het effect is niet gering: ‘De energietrilling van het huis verhoogt zich, dit is voor veel mensen ook voelbaar. Dat geeft de beleving van een bijna onbegrensde ruimte en tegelijkertijd geborgenheid en rust. Het geeft de gevoelservaring in contact te staan met de oorspronkelijke, op het Licht gerichte schepping’. Deze Verbinding beschermt zelfs tegen ‘radioactief besmette regen’. En dat voor maar 340 euro. Dan noemen we nog de Frequentie Verbinding, die niet alleen voeding beter doet smaken maar ook ons libido verhoogt. Enfin, shopt u vooral even rond in het totale aanbod.

Maar hoe werkt zo’n wereldvondst nu eigenlijk? We citeren: ‘Nadat je de aangevraagde Verbinding hebt betaald, ontvang je een bevestigings e-mail voor de aangevraagde Verbinding. Vervolgens kun je zelf het moment kiezen waarop je de Verbinding activeert. Dat doe je met je intentie door bijvoorbeeld in jezelf te zeggen: ‘Ik activeer de Neutralisatie Verbinding Auto nu.’ Het leuke daarvan is dat je het moment van activatie bewust kunt meemaken en zo de energieverandering kunt voelen. Mocht je een week na ontvangst van de bevestigings e-mail jouw Verbinding zelf nog niet geactiveerd hebben, dan gebeurt dit automatisch.’

Inderdaad, u leest het goed. U krijgt een mailtje, u prevelt iets in uzelf en voilà: er wordt kosmische informatie getransmuteerd. Check hier wel eerst even of überhaupt ontvankelijk bent!

Hogere leiding
Dat versturen van die mailtjes is overigens niet waar de mensen bij Wholisme het meeste tijd in steken. ‘Dat komt doordat wij voor de behandelingen puur een kanaal zijn van het Hogere en zij uiteindelijk de behandeling geven. Wij hoeven ons alleen open te stellen.’ Nee, de tijdsinvestering heeft allang plaatsgevonden: ‘Er is een jarenlange voorbereiding nodig geweest om kanaal te kunnen zijn voor het Hogere en we werken er dagelijks aan dit kanaal geschikt te maken om nog hogere energieën door te kunnen geven. (-) We worden door het werken in dit Project in een hogere trilling gebracht en worden intensief begeleid door de hogere leiding van het Project. Dat heeft prachtige kanten omdat we steeds dichter bij elkaar komen en telkens nieuwe inzichten krijgen, maar het vergt ook veel van ons. Het is niet voor niets dat we elke avond om 9.00 uur gaan slapen, terwijl we allebei veel later gingen slapen toen we nog niet op dit pad zaten.’

Slapend rijk worden, dat willen we allemaal wel. Bij het Wholisme Project brengen ze dat gewoon elke dag opnieuw in praktijk. Respect!

Onderwerpen