Spring naar de content

Politici in het (vierdaagse) weekend: hakken en drinken

Het is alweer maandag, morgen beginnen onze Kamerleden weer aan hun driedaagse werkweek. Och, arme politici. Gelukkig houden ze ons via Twitter op de hoogte van hun belevenissen in het weekeinde.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Pieter Yspeert

VVD-Kamerlid Betty de Boer heeft eens lekker genoten van een welverdiend avondje voor de buis. Haar vriendin Nellie van het welbekende winkeltje ‘De Parel’ kwam voorbij in ‘Terug naar Vlieland’. Alle reden om lekker op de bank te hangen!

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Haar collega en partijgenote Brigitte van der Burg was vooral trots op de prestaties van ‘onze’ schaatsdames in Friesland. Het Europees Kampioenschap allrounden werd in het Thialf-stadion verreden, Nederland pakte bij de dames zowel het goud, zilver én brons.

Nee, dan Alexander Pechtold. De stoere voorman van D66 wilde graag hout gaan hakken in het bos. Helaas voor hem ging dat feest niet door. Ditmaal dan. Zijn houthakkersimago raakt hij op deze manier niet kwijt.

En wij dachten nog dat er helemaal geen talent in The Voice zat. Volgens Wassila Hachchi  van D66 is Charly Luske, een acteur uit verschillende musicals en halve finalist uit The Voice van 2012, dit jaar de Beste Zanger van Nederland. Wij denken hier het onze van. (Schoenmaker, blijf bij je leest!)

Nog een bijzondere VVD-activiteit dit weekeinde. Anne-Wil Lucas was lievvv voor haar man en hielp een handje in zijn zaak. Een kolfje naar de hand van VVD’s voormalige gedoogpartner SGP lijkt ons.

De leukste tweet van het weekend was toch wel van voormalig PVV-Kamerlid Jhim van Bemmel. De gewezen politicus probeerde een variant op het plan van GroenLinks, plassen onder de douche. HP/De Tijd is zéér benieuwd of het hem gelukt is…

Zo, morgen maar eens proberen in de WC te douchen. #GLvariant

— Jhim van Bemmel (@JhimvanBemmel) januari 13, 2013