Spring naar de content

Het grote verschil tussen Meneer Kaktus en collega’s James Woods & Hugh Hefner

‘Echt kracht, power.’ Zo omschrijft Peter Jan Rens (62) zijn nieuwe Grote Liefde Virginia (19). Zij op haar beurt viel voor zijn humor en het feit dat hij ‘zich eigen jong voelt’. Met dit leeftijdsverschil (respect, ouwe!) schaart de voormalige Amazing Bangkok Cyclist zich tussen de grote jongens.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën: door Niek Stolker

(lees verder onder deze prachtvideo.)

On-Nederlands groot, zo kunnen we het leeftijdsverschil alleen maar omschrijven. Want tot voor kort spraken we bij de kapper nog schande van de liefde van componist John Ewbank (43) voor de 22-jarige Miss Nederland Kelly Weekers.

In de Verenigde Staten lachen ze om dat soort leeftijdsverschillen. Daar gaan de wenkbrauwen pas fronsen als acteur James Woods het op zijn 59ste aanlegt met de 20-jarige Ashley. Koning van de age gaps is nog altijd Playboy-baas Hugh Hefner (86), die vorig jaar in het huwelijk trad met Crystal Harris (26). Een ander groot voorbeeld van Meneer Kaktus is de olietycoon J. Howard Marshall, die op zijn 89ste de 26-jarige Anna Nicole Smith trouwde.

Het enige verschil tussen Crystal, Anna, Kelly, Ashley en Virginia, vraagt u? De eerste vier verdien(d)en hun geld met het feit dat ze er zonder kleren ook leuk uit zien. Powervrouw Virginia niet, die werkt aan ‘diverse projecten‘ op Tenerife.