Spring naar de content

Binnenkort bij het Kruidvat: de Heleen van Royen naakt fotomok

We kennen Heleen van Royen inmiddels. Ze schrijft af en toe een boek, maar is vooral bekend van de blootfoto’s die ze te pas en te onpas op de sociale media strooit. ‘Waarom?’, vraag je jezelf soms af. Collega Olga Kortz beschreef het treffend op Internationale Vrouwendag: ze doet het voor zichzelf, voor nog een extra tuinman.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Edwin van Sas

Heleen begrijpt als geen ander dat een succesvolle schrijver anno nu geen huiskamergeleerde met een mooi pennetje is. Nee, een schrijver is een brand. Een celebrity met zijn/haar eigen merchandising – want met alleen boeken verkopen kom je er niet meer tegenwoordig.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Voor die merchandising gaf een fan de eerste aanzet, zo toonde Heleen hedenmorgen. Hij feliciteerde Van Royen (ze werd zaterdag 48, maar ziet er nog altijd uit als 42) door een foto te sturen van zij mok met daarop een van de vele blootfoto’s die de laatste jaren van Heleen zijn verschenen.

Heleen vraagt zich af: ‘sommige fans gaan ver. te ver?’ Nee zeggen wij, dit is de succesvolle schrijver anno nu. We zien de package-deal met het nieuwe boek over de breuk met Ton binnenkort wel bij het Kruidvat in de schappen liggen!