Spring naar de content

Vladimir Poetin vindt Eberhard van der Laan een pussy

Die burgemeester Eberhard van der Laan, wel de regenboogvlag hijsen op het stadhuis maar mij niet onder ogen komen. Wat een pussy. Slap excuus ook: druk met de voorbereidingen van de troonswisseling. Die is pas over drie weken, man, als dat je zo veel stress oplevert, zet je toch gewoon wat extra mensen erop?

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Carlijn Vis

In Rusland zou dat zo gefixt zijn, iedereen wil voor mij werken, zelfs als ik ze daarvoor nauwelijks zou betalen. Niet dat onderbetalen nu een optie is, mensenrechten, blabla, krijg ik dat weer. Heb m’n handen al vol aan die anti-homopropagandawet. Amsterdam is natuurlijk tegen, maar het bezoek aan de stad heeft me precies laten zien wat er van komt als ik die wet thuis niet doorvoer, er stonden honderden demonstranten voor het Scheepvaartmuseum.
Goed, geen Eberhard dus maar wel Mark Rutte en koningin Beatrix de hand geschud, ook leuk. Die Rutte is een goeie peer hoor, voor de vorm sprak hij zijn zorg uit over de homorechten in Rusland en reageerde ik met dat er in Nederland een club bestaat die voor pedo’s opkomt. Ik deed mijn fotosmile voor de camera. En zei tegen Rutte dat hij dat ook vaker zou moeten doen, lachen in de camera. Het liefst met ontbloot bovenlijf. Eén keer per jaar een setje stoere persfoto’s doet wonderen hoor, Mark. Ga jagen of paardrijden en nodig de pers uit. Had je eigenlijk voor de verkiezingen moeten doen, als je de vrouwtjes mee hebt, heb je meer zetels en hoef je minder met andere partijen samen te werken. Je moet je eigen regels bepalen in het leven. En je eigen wetten.

 

Schrijfster Carlijn Vis kruipt wekelijks ‘in de huid van’ iemand die in het nieuws is. Deze week: Vladimir Poetin naar aanleiding van zijn bezoek aan Nederland deze week.