Spring naar de content

Anthony Lurling heeft geen viagra nodig

Anthony Lurling: als voetballer vaker verguisd dan geliefd. Toch weet de NAC-spelmaker voor de camera’s regelmatig een glimlach los te krijgen. Afgelopen zondag was het weer eens raak.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Tim Cardol

In 2008 had hij de supporters van zijn voormalige club Feyenoord nog van repliek gediend. Die hadden hem massaal toegezongen dat zijn moeder een hoer was. Het deed de Den Bosschenaar maar weinig. “Dan zeg ik tegen mijn moeder: Je moet vroeger wel goed zijn geweest, want ze hebben het overal nog steeds over je.’’

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Gister schoot Lurling op 36-jarige leeftijd NAC met twee schitterende treffers in veilige haven. Na afloop van de wedstrijd sprak hij voor de camera van Omroep Brabant van een ‘jongensdroom’ en kondigde aan dat het wel eens een leuke avond in de slaapkamer van de familie Lurling kon gaan worden. “Floor hoeft er vanavond alleen maar op te gaan zitten.” Ook onder de lakens tellen de jaren vooralsnog niet.