Spring naar de content

John de Mol is de Bill Clinton van Nederland (en Patricia Paay dan Monica Lewinsky)

Hoe verzint ze het om dat op te schrijven? En de tijd die het mij nu kost om het allemaal te ontkennen, De Telegraaf aan de lijn en al die showbizz-programma’s te woord staan, ik heb wel wat beters te doen. Voel me een soort Bill Clinton, ik roep de hele dag zinnen in het verlengde van zijn ‘I did not have sexual intercourse with that woman’.

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Carlijn Vis

Och man, ik vind haar zo onaantrekkelijk. Van binnen en van buiten. Zij mag wel doen alsof ze dat niet is, maar onder die laag make-up, het korset en ander corrigerend ondergoed is het behoorlijk verrimpeld. Niet dat ik dat kan weten, maar dat is goed te zien aan de nek. Je kan zo veel facelifts doen als je wilt, de huid in de nek wordt niet opgetrokken dus die verraadt altijd de ware leeftijd, en de ware gesteldheid van de huid. Ook downunder geen mooi gezicht lijkt me. Los daarvan, wat denkt die troela wel niet? Ik kon in de jaren ’80 ook al heel showbizz Nederland krijgen, als ik dat zou willen, waarom zou ik haar dan pakken? Bovendien was ik haar manager en toen ook al fan van werk en privé gescheiden houden.

Abboneer op een lidmaadschap

Hoe sympathiek!

Dit artikel krijg je van HP/De Tijd cadeau. Om ons te steunen en meer artikelen van en uit HP/De Tijd te lezen, word je vanaf slechts vier euro per maand lid in minder dan een minuut. Voor dat luttele bedrag lees je ook alle stukken uit het maandelijkse magazine digitaal.

Kies een lidmaatschap

Ben benieuwd wanneer ik op mijn beurt word gebeld door een uitgever met het aanbod om mijn biografie te schrijven. Met een hoofdstukje “La Paay” niet te vergeten. Nou, mij hoeven ze niet te benaderen. Ik heb mijn zegje gedaan in De Telegraaf en verder wil ik er niks mee te maken hebben. Wat een trieste poging om aandacht te trekken aan het einde van je carrière.

De kans was al vrij klein, maar dat Patries – die alleen nog maar in staat is om opgedirkt in een jury te zitten en verliefd te worden op dertig jaar jongere kandidaten – ooit nog mag deelnemen aan een programma van mij, is bij deze uitgesloten. Einde carrière dus.

 

Schrijfster Carlijn Vis kruipt wekelijks ‘in de huid van’ iemand die in het nieuws is. Deze week: John de Mol naar aanleiding van de (onterechte) onthulling die Patricia Paay deed in haar deze week verschenen biografie.