Spring naar de content

De TV-week: Freek Vonk, Arie Boomsma en Maxim Hartman

De meesten van u zullen Freek Vonk kennen van zijn optredens in De Wereld Draait Door. Freek neemt een paar gevaarlijke dieren mee, vertelt hier een en ander over, terwijl Matthijs ondertussen het liefst op tafel klimt. 

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Olga Kortz

En anders kent u kent Freek Vonk van Eva Jinek. Eva Jinek, de presentatrice die tot nu toe altijd op precies het goede moment omroep of man verlaat. Van de NOS naar WNL, en nu naar KRO-NCRV. Bram Moszkovicz is precies voor zijn val verlaten en inmiddels ligt Eva in de armen van Freek Vonk. Die wel raad weet met zulke roofdieren. Wat u misschien niet weet is dat Freek Vonk uitgebreid over al deze roofdieren vertelt, op Zapp.

Een erg leuk informatief programma voor kinderen, maar ook voor u. Wij weten inmiddels dat de witte haai de witte haai heet vanwege zijn witte buik, en dat, mocht u ooit onder water in een kooi gaan om de haai te bekijken, u uw handen en voeten in de kooi moet houden, want anders bent u ze kwijt. Freek gaat uiteraard in zo’n kooi en we horen Freek bijna een orgasme krijgen bij het zien van een enorme haai. ‘Oh man, wat een beest! Kijk eens wat een beest! Ooh..!’ Ja, bij het horen van die kreten werden wij ook best een beetje week.

Arie Boomsma
Er wordt weer een nieuw seizoen uitgezonden van Over de Streep, waarin een Challenge Day wordt gehouden, ‘de succesvolle methode uit de VS die alle denkbare barrières doorbreekt en zo leerlingen met elkaar verbindt. Centrale vraag: ‘‘Wat weten we eigenlijk van elkaar?’’ De eerste aflevering is Arie Boomsma op het Lorentz College, bekend van de ‘Facebookmoord’. HP heeft de eerste aflevering bekeken en was ontroerd. En is stiekem een beetje trots op Arie Boomsma. De KRO begint het programma met het voorfilmpje ‘Kies Arie, kies KRO’. We weten niet precies waar we onze stem kunnen uitbrengen, maar we laten het graag op deze manier weten: HP kiest Arie.

Maxim Hartman
Wie we nooit meer op tv zullen zien is enfant terrible Maxim Hartman. Maxim heeft de televisie inmiddels afgezworen. De beperkingen van het medium benauwden hem. Maxim heeft daarom nu online een programma, op de website van de VPRO, het televisiebevrijdingsfront. Maxim vliegt af en toe uit de bocht, maar dat vergeeft HP hem. Van Maxim kunnen veel hebben. Hij toont ons absurde beelden op het web. Hij tipt ons ‘billen en bloopers’. Op zijn eigen hilarische manier. Enfin, kijkt u zelf maar.