Spring naar de content

Vanuit tolerant Nederland: Foei Frankrijk, foei!

Wij, Nederlanders, zijn open, en tolerant. We hebben respect voor andere mensen. Als iemand in onze omgeving iets anders vindt, maken we daar geen punt van. We zorgen goed voor onze opa’s en oma’s, en voor onze oorlogsveteranen. Zowel qua aandacht als financieel komen ze niets tekort. Onze mindervaliden krijgen alle steun die ze maar nodig hebben. 

Gepubliceerd op: Geplaatst in de volgende categorieën:
Geschreven door: Pieter Yspeert

Kansarme jongeren hebben we hier niet. Onze huisjes dragen helemaal geen kruisje. Wij pesten de zwakkeren in onze samenleving niet, we sluiten niemand buiten. Mannen en vrouwen, jongens en meisjes met alle huidskleuren gaan naar dezelfde scholen en hebben de zelfde kansen in hun levens.

Mannen en vrouwen die hun partner van gelijk geslacht willen trouwen, kunnen dat gewoon doen. Ze mogen in ons hand hand in hand door hun stad wandelen, elkaar zoenen wanneer ze willen. Wij Zijn Goed Voor Onze Homo’s.

Dus wij hebben alle recht onze vinger op te steken en te wijzen naar die akelige Fransen. Met honderdduizenden tegelijk stonden die bekrompen stokbroden te protesteren tegen het homohuwelijk.

Vanuit een tolerant Nederland zeggen wij: Foei Frankrijk, foei!

Download de gratis app van Tablisto om ons maandblad op uw tablet te lezen
Volg HP/ De Tijd en Pieter Yspeert op Twitter
Volg HP/ De Tijd op Facebook